Кърти чисти извозва

Кърти

Кърти, демонтира е първият етап от цикъла „кърти чисти извозва“ и основно включва къртене на бетон, тухла, асфалт, замазка, фаянс, теракот, мозайка…
Необходимите огледи преди къртене, чистене, извозване, пробиване, демонтиране и др. са включени в цената.

Къртенето е процес на разрушаване целостта на даден материал: бетон, камък, тухла, мозайка, теракот и фаянс, често – метал и дърво. Често то носи риск от нарушаване целостта на носещи елементи в конструкцията на сградата. Нашата отговорност е да съхраним сградата, както и да предпазим нашите къртачи.

Разполагаме с богат набор от професионална техника, пригодна за безопасен начин събаряне на сгради, къртене на фасади, покривни настилки и др. Къртим на труднодостъпни места бетон, тухла, фаянс, мазилка. Запазваме останалия здрав материал. Извършваме демонтаж на метални конструкции, дървени и всякакви конструкции, решетки, дограми, остъкления на балкони и тераси, демонтиране на деликатни съоръжения.

Фирмата извършва услуги, свързани с къртене по домовете. За подготвяне на вашата ремонтна дейност – къртачните услуги по домовете стават бързо и чисто. Това са предимно бани, балкони, замазки и др. Тук също се изисква професионален подход и инструмент за вътрешна работа, който ние гарантираме.

Къртенето може да включва къртене на стени и плочи на жилищни и промишлени сгради; панели и ЕПК, комини, подпрозоречни модули, стълбища, огради, козирки, събаряне на цели постройки, пробиване на отвори, рязане на колони, арматура и др.

Професионалното къртене на бетон се извършва от екип къртачи обучени да реагират при всякакви ситуации свързани с услугата ”кърти чисти извозва”.