Кърти чисти извозва

За нас

„Кърти Чисти Извозва“ определя много кратко и точно характера на нашата дейност.

Къртенето е трудоемка и отговорна дейност, а често и опасна. Затова е добре да бъде изпълнена от специалист. Ние разполагаме с необходимата техника и екипировка, както и с подготвени специалисти за да извършим услугата професионално и безопасно.

След изкъртването нашият екип ще почисти и извози отпадните продукти. Разполагаме и с екип, който може да направи цялостен ремонт на жилището Ви, включително подмяна електрическа и ВиК инсталация.

 • кърти, къртене
 • чисти, почиства
 • пробива дупки
 • извозва до сметище
 • събаря сгради
 • кърти бетон
 • къртене тухла
 • кърти фаянс
 • демонтаж
 • кърти по домовете
 • кърти панели
 • ремонт покриви

Кърти

Кърти, демонтира е първият етап от цикъла „кърти чисти извозва“ и основно включва къртене на бетон, тухла, асфалт, замазка, фаянс, теракот, мозайка…
Необходимите огледи преди къртене, чистене, извозване, пробиване, демонтиране и др. са включени в цената.

Къртенето е процес на разрушаване целостта на даден материал: бетон, камък, тухла, мозайка, теракот и фаянс, често – метал и дърво. Често то носи риск от нарушаване целостта на носещи елементи в конструкцията на сградата. Нашата отговорност е да съхраним сградата, както и да предпазим нашите къртачи.

Разполагаме с богат набор от професионална техника, пригодна за безопасен начин събаряне на сгради, къртене на фасади, покривни настилки и др. Къртим на труднодостъпни места бетон, тухла, фаянс, мазилка. Запазваме останалия здрав материал. Извършваме демонтаж на метални конструкции, дървени и всякакви конструкции, решетки, дограми, остъкления на балкони и тераси, демонтиране на деликатни съоръжения.

Фирмата извършва услуги, свързани с къртене по домовете. За подготвяне на вашата ремонтна дейност – къртачните услуги по домовете стават бързо и чисто. Това са предимно бани, балкони, замазки и др. Тук също се изисква професионален подход и инструмент за вътрешна работа, който ние гарантираме.

Къртенето може да включва къртене на стени и плочи на жилищни и промишлени сгради; панели и ЕПК, комини, подпрозоречни модули, стълбища, огради, козирки, събаряне на цели постройки, пробиване на отвори, рязане на колони, арматура и др.

Професионалното къртене на бетон се извършва от екип къртачи обучени да реагират при всякакви ситуации свързани с услугата ”кърти чисти извозва”.

Почистване

Втори етап от цикъла „кърти чисти извозва“ чистенето/почистване. То може да е пряко свързано с къртачните услуги и демонтажа. А може просто да се нуждаете от почистване на таван, мазе, гараж или друго помещение; дворове, строителни площадки…

След къртене, демонтиране, строителни или ремонтни работи, ние ще се погрижим за строителните и битови отпадъци. Отпадъците се събират и поставят в подходящи чували.

Извозване

Извозване до сметище
Това е финалният етап от цикъла „кърти чисти извозва“, който става все по труден заради пътната обстановка. Той включва извозване на почистените и събрани след къртене отпадъци.

Фирмата ни предлага извозване на битови и строителни отпадъци до сметище със специализирани транспортни средства.

Контакти

Димитър Петев

София

(02) 927 8602,

0877 0599 63

Skype разговор:

Ако желаете наш специалист да Ви посети на място и след оглед да даде компетентното си мнение и оферта за решаване на проблема Ви, ще трябва да заплатите 40 лв. при посещението. Те ще Ви бъдат приспаднати от цената.